Let op! Geld lenen kost geld.

Duurzaam wonen, verantwoord lenen

Wij willen graag dat u veel voordeel heeft van uw groene investering. Daarom vindt u hier handige informatie over duurzaam wonen en investeren. 

Verantwoord lenen

Bij een verantwoord product hoort ook een verantwoorde lening. Daarom informeren we u graag open en eerlijk over ons, over onze producten en over de kosten. Leest u verder?

Waar kunt u een groene lening voor gebruiken?

We hebben twee soorten leningen: de GreenLoans Lening en de GreenLoans EcoLening. Welke lening u kunt afsluiten, hangt af van de duurzame investering waar u voor kiest. En van het bedrag dat u hiervoor wilt lenen.
Bekijk hier de voorwaarden.

GreenLoans Lening

De GreenLoans Eco Lening en de GreenLoans Lening zijn beide een Aflopend Krediet. Hierbij staat de rente gedurende de gehele looptijd vast en lost u tevens een vast bedrag per maand af. U heeft direct beschikking over uw geld en aan het einde van de looptijd is het totale kredietbedrag € 0,-. Meer informatie over onze producten vindt u hier.

 

 

Lenen? Alleen bij een betrouwbare organisatie!

Wilt u een lening afsluiten? Zorg dan dat u weet met wie u zaken doet. Heeft het bedrijf de juiste vergunningen? Is het onderdeel van een groot concern? Belangrijke vragen om antwoord op te krijgen. Meer weten over GreenLoans?