Let op! Geld lenen kost geld.

Duurzaam wonen, verantwoord lenen

Wij willen graag dat u veel voordeel heeft van uw groene investering. Daarom vindt u hier handige informatie over duurzaam wonen en investeren. 

Verantwoord lenen

Bij een verantwoord product hoort ook een verantwoorde lening. Daarom informeren we u graag open en eerlijk over ons, over onze producten en over de kosten. Leest u verder?

Waar kunt u een groene lening voor gebruiken?

Wilt u duurzaam investeren in uw woning om energiekosten te besparen? En overweegt u hiervoor een lening af te sluiten? De GreenLoans Lening is er speciaal voor huiseigenaren die hun woning duurzaam willen verbeteren. Bijvoorbeeld voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen, spouwmuurisolatie of een warmtepomp.
Bekijk hier waar u een groene lening nog meer voor kunt gebruiken.

GreenLoans Lening

De GreenLoans Lening is een Aflopend Krediet. Hierbij staat de rente gedurende de gehele looptijd vast en lost u tevens een vast bedrag per maand af. U heeft direct beschikking over uw geld en aan het einde van de looptijd is het totale kredietbedrag € 0,-. Meer informatie over onze lening vindt u hier.

 

 

Lenen? Alleen bij een betrouwbare organisatie!

Wilt u een lening afsluiten? Zorg dan dat u weet met wie u zaken doet. Heeft het bedrijf de juiste vergunningen? Is het onderdeel van een groot concern? Belangrijke vragen om antwoord op te krijgen. Meer weten over GreenLoans?