Let op! Geld lenen kost geld.

Lenen? Alleen bij een betrouwbare organisatie!

Wilt u een lening afsluiten? Zorg dan dat u weet met wie u zaken doet. Heeft het bedrijf de juiste vergunningen? Hoe lang bestaat het? Is het onderdeel van een groot concern? Belangrijke vragen om antwoord op te krijgen.

We zijn onderdeel van ABN AMRO

Lenen bij GreenLoans is een zekere zaak. GreenLoans is een handelsmaatschappij van Advance Finance BV, een onderdeel van ALFAM Consumer Credit. ALFAM heeft al meer dan dertig jaar ervaring als specialist in verantwoord lenen. En is een 100% dochter van ABN AMRO.

U krijgt geld uit groene fondsen

We kiezen ervoor om maatschappelijk verantwoord te bankieren. Het geld dat we uitlenen komt uit groene fondsen. En we lenen het alleen uit voor 100% groene investeringen. Zo blijft het groene geld groen. Dat past bij onze doelstelling om bij te dragen aan een duurzame wereld.

Verantwoord geld lenen is ons uitgangspunt

We willen voorkomen dat mensen in de problemen komen door een lening. Daarom beoordelen we uw aanvraag zorgvuldig. We doen onder andere een BKR-toetsing. Zo kunnen we zien of u nog andere leningen heeft en of het verantwoord is om een nieuwe lening af te sluiten.

We voldoen aan alle wet- en regelgeving

De Autoriteit Financiƫle Markten geeft vergunningen af aan financiƫle dienstverleners zoals GreenLoans. Ook controleren ze of alle bedrijven zich aan de regels houden. Uiteraard doen wij dat. Ook volgen we de richtlijnen op van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Zij houden zich met name bezig met verantwoord lenen. Op deze manier dragen we bij aan een gezonde leenmarkt