Let op! Geld lenen kost geld.

GreenLoans Lening

Wilt u duurzaam investeren in uw woning om energiekosten te besparen? En overweegt u hiervoor geld te lenen? De GreenLoans Lening is er speciaal voor huiseigenaren die hun woning duurzaam willen verbeteren. Bijvoorbeeld voor zonnepanelen, een warmtepomp of het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

  • Zekerheid: De rente, de looptijd en de maandbedragen staan vast
  • Duurzaam: U investeert in energieopwekkende- en besparende maatregelen
  • Verantwoord: U verlaagt uw energiekosten op een duurzame manier

Daarom kiest u voor een lening van GreenLoans

Met een lening van GreenLoans investeert u in energie opwekkende en -besparende maatregelen zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en spouwmuurisolatie. Deze maatregelen zorgen voor een lagere energierekening en u draagt direct bij aan een duurzamer milieu. U bepaalt zelf waar u uw energie opwekkende en -besparende systemen aanschaft. 

De GreenLoans Lening heeft een aantrekkelijke rente en u vraagt zelf eenvoudig een offerte aan. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur direct van ons een aanbod waarna u uw zonnepanelen of andere energie opwekkende en -besparende systemen kunt aanschaffen.

U investeert in energie opwekkende en -besparende systemen

Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, een zonneboiler, een warmtepomp en spouwmuurisolatie. Wij hebben voor u een complete lijst van systemen die u kunt aanschaffen met de GreenLoans Lening.

Wanneer komt u in aanmerking voor een GreenLoans Lening?

Als u een lening aanvraagt, beoordelen wij of de lening past bij uw financiële situatie. Dit doen wij door het beoordelen van uw inkomsten en uitgaven aan de hand van de VFN Gedragscode. Ook voeren we een BKR-toetsing uit. Daarnaast is er een aantal basisvoorwaarden waar u aan moet voldoen om een lening te kunnen krijgen. Denk daarbij aan leeftijd, woon- en werksituatie.

Is een BKR toets nodig?

Als u een lening wilt afsluiten, moeten wij u verplicht toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Het BKR registreert ook hoe u in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om u geen lening te verstrekken. Hiermee voorkomen we overkreditering. Meer informatie vindt u op bkr.nl.

Uw lening in 7 stappen

  1. U bepaalt hoeveel u wilt lenen en welke looptijd het beste aansluit.
  2. U vraagt op greenloans.nl een offerte bij ons aan.
  3. Wij beoordelen uw aanvraag en doen een BKR-toetsing.
  4. Als u in aanmerking komt voor een lening, ontvangt u onze offerte met bijbehorende voorwaarden en het ESIC-formulier (Europese Standaardinformatie Inzake Consumentenkrediet) met alle relevante kenmerken van de lening.*
  5. Gaat u akkoord met de offerte? Dan ondertekent u dit document en stuurt u het samen met alle benodigde stukken naar ons op.
  6. Wij controleren het contract en de stukken.
  7. Is alles in orde? Dan maken wij het geld naar u over zodat u de leverancier kunt betalen.

* Als wij uw aanvraag niet goedkeuren, ontvangt u een e-mail met toelichting.

Wat kost de GreenLoans Lening?

De rente van de GreenLoans Lening staat vast en daarom betaalt u maandelijks een vast bedrag totdat de lening volledig is afgelost. Wij hebben voor u voorbeeldberekeningen van de GreenLoans Lening met verschillende kredietbedragen en looptijden.

Wilt u meer informatie? Download dan onze brochure.

Vraag offerte aan