Let op! Geld lenen kost geld.

Over ons

We hebben groene leningen voor woningeigenaren

GreenLoans is een van de weinige Nederlandse bedrijven die groene financieringen aanbiedt aan particulieren. Dat doen we vanuit ons kantoor in Bunnik. GreenLoans is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO.

Ons doel is dat u uw woning duurzaam kunt verbeteren

We zorgen ervoor dat u duurzame investeringen kunt doen voor uw eigen woning. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, een warmtepomp of isolatieglas. Een lening aanvragen? Dat doet u eenvoudig online of telefonisch als u liever persoonlijk contact heeft. We regelen alles voor u tot in de puntjes. En staan voor u klaar als u vragen heeft.

Het geleende geld is groen en blijft groen

Met onze leningen willen we bijdragen aan een duurzame wereld en energiebesparing. Daarom kiezen wij voor maatschappelijk verantwoord bankieren. Het geld dat we uitlenen komt uit groene fondsen. En we lenen het alleen uit voor 100% groene investeringen. Zo blijft het groene geld groen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Klik hier om de Dienstenwijzer te lezen. U leest hier wat u van ons kunt verwachten, hoe u contact met ons kunt opnemen en wat u moet doen als u een klacht wilt melden.

Verant­woord lenen!

Bespaar dubbel met een groene lening

Sluit u een groene lening af voor uw groene investering? Dan kunt u op twee manieren financieel voordeel hebben. Op de eerste plaats verlaagt u uw energierekening. Daarnaast kan de rente die u betaalt fiscaal aftrekbaar zijn.

Lees meer over energie besparen.